Webliweb

Våra hemsidor

Våra hemsidor är optimerade för att Google ska värdera dem högt, bedöma sidans relevans som hög och på så sätt lista dem högt i sökresultatet när internetanvändare söker efter önskade tjänster, produkter eller ämnen.

En hemsidas syfte är nästan alltid att fånga läsare, besökare eller kunder för att konvertera dessa till någon typ av engagemang, handling eller köp. För att fånga besökare till sin hemsida är trafik från Googles sökresultat ofta helt avgörande då 97% av alla sökningar sker via Google. Sida 1 på Google kan attrahera tusentals besökare varje månad. Sida 2 inga alls.

Många tror att när man Googlar på relevanta tjänster så dyker man automatiskt upp i sökresultatet. Detta är en missuppfattning. I många fall är det inte ens synligt när man Googlar på företagsnamnet. För att hamna på Googles första sida måste den bedömas ha relevans för kunden. Detta måste ske i jämförelse med konkurrerande sidor liknande information. Man måste övertala Google att man är den mest relevanta hemsidan att besvara besökarens fråga. 

Det finns ett stort antal faktorer som påverkar hur väl Google bedömer en sida vara. Hur snabb laddhastighet en hemsida har är en sådan. En snabb hemsida får besökare att stanna kvar vilket i sin tur konverterar och då blir laddhastigheten en direkt avgörande faktor för hemsidans kommersiella resultat. Webliweb garanterar alltid en snabb laddhastighet då vi har egentuveckalde system just för det ändamålet.

Vi designar, bygger och levererar hemsidor till företag och organisationer som hjälper dem att på ett kostnadseffektigt sätt attrahera besökare från Google och konvertera dessa till kommersiellt intresse, engagemang eller prospekta kunder.

Vill du ha en Webliweb och synas på Google?

Vill du att vi ringer dig?

Skicka ett mejl så hör vi av oss direkt.