Lagspelande webbdesigner

Webbdesigner med lagkänsla, intresse för design och gillar mätbara resultat.

Vi söker dig som:

Vill du vara med på en startup-resa och bli en del av ett roligt team? Få möjligheter att utveckla vår produkt och bli en superstjärna på SEO? Drivs du av affärsdriven webbdesign och trivs i en miljö med lite Rock n Roll? Då kommer du passa perfekt in.

Att arbeta som webbdesigner hos oss innebär att du kan släppa back end-koder och CSS. Vi har egenutvecklade system och processer där vi helt utan behov av kodning kan designa, formulera och lansera sidor som fokuserar på budskap och på att fånga kunders intresse. Vi har alltid vårt fokus på våra kunders affärsnytta.

Vi bygger webb och sköter content- och inbound marketing åt våra kunder. Vi hjälper till att designa, strukturera och skriva hemsidor som attraherar besökare från Google och konverterar dem till starka kunder. 

Ett jobb hos oss innebär att du får jobba med det absolut senaste inom webb för digital marknadsföring. Vi följer utveckling och trender inom content marketing med stort intresse. Vi är väldigt SEO-styrda i vår webbdesign vilket ger stora möjligheter att lära dig sökmotoroptimering på riktigt. Vi strävar ständigt efter att ligga steget före genom att lägga blicken mot horisonten.

Du skulle ingå i en lärande och kunskapsdelande miljö och få tid i din arbetsdag till att utvecklas och hålla dig uppdaterad på det senaste. Du skulle ingå i ett nystartat team där du får chansen att helt forma processer och arbetssätt. Du kliver in i ett härligt team i en liten organisation med möjlighet till beslutsfattning. Inte nog med det, vi sitter dessutom i fina lokaler i centrala Uppsala.

Vi tror på stort eget ansvar och lika stort inflytande över hur vi tillsammans arbetar och levererar bästa värde för våra kunder.

Övrig information

Har du några frågor, vill söka jobbet eller kanske tipsa om en fantastisk webbdesigner?
Skicka då CV och personligt brev till hej@webli.se

Vi tar emot ansökningar och gör intervjuer löpande.